torsdag, december 8

Skandium Christmas Dinner

Igår hölls Skandiums årliga Christmas Dinner. Vi hade den på puben The Vine Grape på Brompton Road, bara några 100m från jobbet. Tyvärr tog jag inte så många bilder, ångar det lite nu så här i efterhand men här följer ett urval. 

Ian, vår Webshop kille, och Sean som började samtidigt som mig.


Vivian och Carolyne från Republic of FRITZ HANSEN

Nao, vår Visual Merchandiser på Brompton Road

Kvällen var ytterst trevlig med tal, god mat, Christmas Crackers och så lite charader, och vem hade mest rätt  om inte Rebecca. Tyvärr var kvällen lite nedstämd på grund av att Magnus och Chrystina anlände till London igår eftermiddag, bara några timmar innan middagen. De hade varit i Sverige på Magnus pappas begravning och flög tillbaka endast för att kunna spendera kvällen med sina anställda, så hans tacktal till oss alla, och sin Chrystina var lite mer känslosamt än vanligt. 

För mig, som många andra blev det trots allt en tidig kväll. När puben stängde vid 23-tiden gick vi till en bar för ett sista glas och sen bar det av hemåt. Är så himla glad att jag har hittat detta jobbet, och att alla är sånna varma och välkomnande människor. 

Magnus och Chrystina är grundarna, samt Managing Director och Creative Director för Skandium. Ni kan läsa en artikel på svenska här, och en på engelska här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar